středa 7. května 2014

Knihy za měsíc duben 2014

Taky vám to tak rychle utíká nebo jenom mě? Přijde mi, že den má pouhých deset hodin, protože vůbec nic nestíhám... Ráno vstanu, jdu do školy a najednou je večer a jdu spát - myslím, že mi někdo pravidelně krade hodiny! Ale jedno pozitivum to má - brzy budou prázdniny, i když i ty nejspíš rychle utečou a pak bude zase škola... No nic, dost stěžování a přejdeme ke knihám. Duben byl docela plodný a podařilo se mi nashromáždit 14 knížek - toho mám na čtení až až. :)



Jako první tu máme dvě knihy, které jsem si koupila. Bez naděje a Krásnou katastrofu, na obě knížky se moc těším a jsem na ně zvědavá. Podle recenzí jsou to knihy, které si buď zamilujete nebo nebudete chápat, co na nich všichni mají. Sama jsem zvědavá, co na ně řeknu a jak se mi budou líbit. :) Jaký názor na ně máte vy?


Nikdy bych nepředpokládala, že se tyhle dvě knihy objeví u mě doma, ale neodolala jsem slevám na Baronet a za pakatel, za který je prodávali, jsem si je musela koupit a tak je mám doma. Uvidím, jaké budou. Četli jste tyhle dvě knihy? 


Po Zapomenuté jsem pokukovala už od jejího vydání, ale vždycky se objevily jiné knihy, které jsem si pořídila radši. No a teď jsem ji sehnala za stovku, tak jsem si ji pořídila. Docela mě překvapilo, jak je těžká, ale má moc pěknou obálku. A Tweety s city jsem si pořídila taky ve slevě a už je mám přečtené. Bylo to docela pěkné čtení, ale nic světoborného, prostě taková oddychová jednohubka. :)


A teď tu máme dva recenzní výtisky od Domina, za které bych chtěla poděkovat. Šachovnici bohů už mám přečtenou a brzy se můžete těšit na recenzi. Knížka se mi moc líbila a byl to dobrý rozjezd nové série od Richelle a moc se těším na další díl, který vyjde na podzim. Hru na lež momentálně čtu a překvapilo mě, jak jsem se rychle začetla. Tohle je druhá kniha od Tess Stimson a zatím se mi líbí víc než Co je tvoje, je i moje. 


A musím se pochlubit, že se mi tenhle měsíc podařilo vyhrát. Jsem opravdu nadšená, protože už je to dlouho, co jsem něco vyhrála a já jsem ráda za každou knihu, kterou se mi podaří získat. Nejspíš se k těmto knihám (stejně jako ke spoustě dalších) dostanu až o prázdniny. :)


A nakonec tu máme recenzní výtisky od Fragmentu. Pokračování Percyho Jacksona: Prokletí titánů, na který se moc těším, protože Percy mě fakt chytl a líbí se mi. Další knihou je Hon, která většinu z vás nechytla, ale stejně se na ni zvědavá, jaký to bude. 


A jako poslední tu máme jednu kuchařku, kterou už mám tak trochu přečtenou a včera jsem podle receptu pekla čokoládové muffiny, které mi moc chutnaj. Dneska je vezu na filmovou noc, takže uvidím, jaký budou mít úspěch. No a taky jsem si všimla, že mi tady chybí jedna kniha a to Nabíječ (recenze), která moc pěkné grafické zpracování, ale jinak je to průměrní knížka, i když jako erotický román má něco do sebe a je originální. 


9 komentářů:

  1. Moc pěkné knihy :) Já jsem četla Bez naděje a patřím k té skupině které se ta kniha moc líbila . Je super :) Jen mi furt na ní nejde napsat recenze . Krásnou katastrofu si taky musím konečně přečíst :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kousky! :)
    Bez naděje jsem si taky pořídila a těším se na to :). Zapomenutou mám už doma strašně dlouho a vidím že bych se měla už do toho pustit :)).

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné kousky! Na Bez naděje se taky v nejbližší době chystám, podle recenzí to vypadá na super knížku. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé kousky. :) Zapomenutou ti závidím. :) Hon bych si chtěla přečíst a Šachovnici bohů jsem si taky pořídila za duben.:)
    Ps: Jsem ráda, že se ti výhra líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé kousky! Na Věk X jsem zvědavá. Bez naděje si chci taky pořídit. Krásnou katastrofu jsem četla a moc mě neoslovila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zapomenutá má nádhernou obálku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)