středa 6. března 2013

Knihy za leden + únor 2013

Shrnula jsem dohromady do jednoho článku knihy za dva měsíce (leden+únor), protože se mi v lednu nechtěl dělat samostatný článek kvůli dvou knihám, ze kterých jsem četla jenom jednu. Asi bych nevěděla, co bych o nic měla psát. Během těchto dvou měsíců mi do knihovny přibylo 8 kousků a to díky slevám na bux.cz.
Už v lednu jsem vyhrála dvě knihy, ze kterých mám radost, i když jsem jednu z nich četla, aspoň budu mít knihu do soutěže, když se mi sešly dvě.
První díl Upířích deníků - Probuzení, jsem četla už před nějakým pátkem. Momentálně jsem u desátého dílu této nekonečné série, ale musím říct, že první tři díly nebyly tak... ujeté a rozhodně by dokázaly zpříjemnit odpoledne.
Když se pes směje je kniha, od které nevím, co mám čekat. Nečetl jste ji někdo? Líbila se vám? Já jsem na ní teda zvědavá a jakmile se naskytne čas, klid a ta správná nálada, pustím se do ní.


No a díky slevám na buxu.cz ke mně doputoval zbytek knih. Každá mě stála pouhých 29Kč, nekupte to! :) A jednu jsem dostala jako dárek. Největší radost mám z knihy Jestli zůstanu, vlastně kvůli ní jsem si všechny knihy pořídila. Knihu jsem si chtěla přečíst už dávno, a jsem ráda, že se ke mně nakonec dostala a ještě k tomu skoro zadarmo. Dívka od vedle se tváří jako ženský román, tak uvidíme, co se z toho vyklube a jak se mi nakonec bude líbit. A dále jsem si objednala sérii Inkoustový svět složenou s Inkoustového srdce, Inkoustová krev, Inkoustová smrt (omlouvám se za případné špatné seřazení jednotlivých dílů). Na sérii jsem četla pochvalné recenze a jsem na ni velice zvědavá. A jako dárek jsem dostala tenoulinkou knihu Království za story.

4 komentáře:

  1. Upírske denníky by som si rada prečítala, aspoň 1. diel, nech viem, aký je rozdiel pri seriáli 8)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozdíl je opravdu obrovský, vlastně ponechali jen hlavních postav. Seriál se mi líbí víc, i když stvoření Silase mi přijde trochu moc... :)

      Vymazat
  2. Tak sa budem tešiť na nové recenzie :) Pozývam ťa aj na môj blog: http://nana-books.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)