pondělí 4. února 2013

Ze zákulisí knihovničky: Nakladatelství Fantom Print


V pořadí už třetí článek do této seriálové rubriky. Tentokrát se zaměřím na knihy od nakladatelství Fantom print. Ještě před rokem jsem do tohohle nakladatelství neměla ani jednu knížku. Nevím, proč tomu taky bylo, asi se mi záhadně vyhýbalo. Před půl rokem bych už mohla říct, že jsem měla tři knihy a to sérii Kate Daniels. Koupila jsem si hned tři díly najednou a tím se začala moje sbírka od FP rozšiřovat.


Momentálně vlastním 14 knih: (zleva)
  • Na půl cesty do hrobu - Jeaniene Frost
  • Jednou nohou v hrobě - Jeaniene Frost
  • Kate Daniels (1-4) - Ilona Andrews
  • Mercy Thompson (1-6) - Patricia Briggs
  • Štvanice - Patricia Briggs
  • Mrtvá čarodějka přichází - Kim Harrison
Zatím jsem ještě nečetla Mrtvou čarodějku, od které nevím, co očekávat. Pořídila jsem si jí úplně náhodou, protože byla za 80Kč, objednávala jsem si i další knihy, a tak jsem si jí taky rovnou objednala. Taky ještě na mě čeká spin-off Štvanice, na kterou se chystám, až dočtu šestý díl Mercy. Na Štvanici jsem hodně zvědavá, ale myslím, že mě bude bavit, protože se mi líbí, jak Patricia píše.
A co bych vám doporučila? Asi každou knížku, kterou od FP vlastním a četla jsem jí. Asi vede Kate Daniels, ale hned za ní je Mercy a Noční lovci. Je těžké to porovnávat, protože každý příběh má něco a každý autor píše s takový kouzlem... Pokud máte rádi drsnou hrdinku, a nevadí když vládne peprnějším slovníkem, sáhněte pro sérii Kate Daniels. Fandíte vlkodlaků? Vezměte do rukou sérii o Mercy Thompson a jestli si rádi smlsnete na upírech a trocha sexu, pro vás je jasnou volbou Cat v Nočních lovcích. Tak jakou knihu byste si vybrali? :-)

V budoucnu se těším na pokračování o Kate. Už tenhle měsíc si budu moct pořídit třetí díl Nočních lovců s názvem: Nenávist až za hrob. Taky musím přečíst mrtvou čarodějku a uvidím, co s ní dál. Jestli jí prodám nebo si pořídím další díly. Nečetl jste tuhle knihu někdo?

1 komentář:

  1. Mrtvou čarodějku jsem četla. Je to úžasná kniha! Určitě si ji přečti.:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)