středa 13. srpna 2014

Ze zákulisí knihovničky (3): Fantom Print


Dala jsem si na čas, ale teď slibuji, že články budu přidávat pravidelněji. :) Tentokrát se podíváme na knihy od nakladatelství Fantom print, u kterého vychází několik mých oblíbených sérií. 




Celkem vlastním 20 knih (zleva):

  • Kate Daniels (1-5)
  • Mrtvá čarodějka přichází
  • Noční lovci (1-4)
  • Mercy Thomson (1-7) (první díl má půjčený sestřenka :))
  • Alfa a Omega (1-3)

Od posledně jsem si pořídila dalších šest knih o tohoto nakladatelství. Ještě stále nemám přečtenou knihu Mrtvá čarodějka přichází, další dva díly Alfy a Omegy a čtvrtý díl Nočních lovců, který už na mě čeká u postele, ale pořád jsem se do něj nepustila. 
Mezi moje nejoblíbenější knihy patří jednoznačně Kate Daniels, kterou vám budu pořád stále cpát, protože mi přijde, že ji spoustu lidí nečetlo a je to opravdu velká škoda, protože je to skvělá série a miluju tyhle knihy!!! :) Dále bych vám taky ráda doporučila Mercy Thompson a Noční lovce, i když u nich kvalita jde trochu dolů. První díl byl excelentní, ale pak už to jde z kopce, to je hlavní důvod, proč se mi nechce do pokračování...


Do budoucna bych si chtěla pořídit další díly Kate a doufám, že vyjdou co nejdříve, protože prostě potřebuju další díl. A hlavně bych si v brzké době chtěla pořídit spin-off k této sérii, který nedávno vyšel a je o Andree a Rafaelovi. 

4 komentáře:

  1. Abych řekla pravdu, tak já od nakladatelství Fantom Print nevlastním žádnou knihu a ani jsem žádnou nečetla. :D Já vím, měla bych se stydět. :)
    Každopádně je to celkem slušná sbírka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak abych se přiznala, o tomto nakladatelství jsem vůbec neslyšela. A ty knihy vypadají dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Od tohoto nakladatelství nemám doma ještě žádnou knihu. Ale v budoucnu si chci něco pořídit :)
    Sérii o Kate a Mercy si chci přečíst. Doufám, že se k nim dostanu na podzim :)
    Skvělá sbírka! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sérii Kate a Mercy si určitě přečti, stojí za to. :))

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)