neděle 17. srpna 2014

Posuď knihu podle obalu (47)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Můj život u sousedů
Autor: Huntley Fitzpatrick
Datum vydání: srpen 2014
Nakladatelství: CooBoo


Oficiální anotace:
Garrettovi jsou všechno to, co Reedovi nejsou – hlasití, chaotičtí a láskyplní. A Samantha Reedová nemůže odolat a každý večer tuto úžasnou rodinu pozoruje ze svého střešního okna a touží být jednou z nich – vymanit se z područí dominantní matky a nepodřizovat svůj život jejím přáním. Avšak zdá se, že je to pouze krásný sen… až do jednoho letního večera, kdy za ní vyšplhá Jase Garrett. A všechno se změní! 
Oba se potýkají s trapnostmi i krásami první lásky, Jaseova rodina Samanthu okamžitě přijme do svého středu, i když ona ho před tou svou drží v tajnosti. Vše je téměř dokonale až do okamžiku, kdy se stane něco, co změní celý její svět. A Samantha se náhle musí rozhodnout a zvolit si, kterou z obou rodin zachrání. 

Fantastický debut o rodině, přátelství, první lásce a nemožnosti být věrný jediné osobě, kterou milujete, aniž byste zároveň zradili další.


Moje hodnocení: 
Na první pohled jsem se do téhle obálky zamilovala, je fakt překrásná a CooBoo se opravdu povedla, je tisíckrát hezčí než originál a moc se těším, až ji budu mít doma. Z obálky na mě dýchá léto a pohodové čtení. Opravdu se potvrzuje, že v jednoduchosti je krása a někdy je méně více. Jen doufám, že ten obsah bude stejně dobrý jako cover. :)

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. :)