neděle 10. srpna 2014

Posuď knihu podle obalu (46)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Jsem rozohněná
Autor: Tahereh Mafi
Datum vydání: srpen 2014
Nakladatelství: CooBoo


Oficiální anotace:
Juliette přežila a její příběh pokračuje… Nic už ale není jako dřív. Juliette čeká velká zkouška, musí ovládnout svou sílu a přestat být tou malou zlomenou dívkou.
Osud Bodu Omega je nejasný a každý, na kom Juliette kdy záleželo, se ocitl v nebezpečí. Válka je na dosah ruky a Juliette ví, že jediná cesta, jak se udržet naživu, je svrhnout nový systém. Její smrtící dotek přestává být prokletím a stává se velkou výhodou. Ale i tak to sama nedokáže – pomoct jí může jen někdo, o kom byla vždy přesvědčená, že mu za žádných okolností nemůže důvěřovat: Warner.


Moje hodnocení: 
Už od prvního pohledu jsem se do téhle obálky zamilovala a strašně moc se mi líbí. Ten oheň je hodně zajímavý a věřím, že spoustu potencionálních čtenářů zaujme a díky tomu se rozhodnou po knize sáhnout. Jediné mínus, které jsem našla je to, že když se na obálku podívám, vzpomenu si na dívku v plamenech - Katniss. 

3 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. :)