neděle 18. května 2014

Posuď knihu podle obalu (43)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Aliance
Autor: Veronica Roth
Datum vydání: květen 2014
Nakladatelství: CooBoo

Oficiální anotace:
Nejočekávanější a nejvíce strhující kniha letošního roku!

Tris a Tobias jsou opět spolu, ale společnost a systém, v kterém oba vyrůstali a kterému oba věřili, je v troskách. Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala.



Moje hodnocení: Tak jako všechny knihy z této série, tak i tahle má nádhernou obálku, která se vážně povedla a věřím, že na život bude ještě hezčí! Musím se přiznat, že nemám moc ráda oranžovou a takovouhle červenou, ale tady vypadá moc dobře a ta voda, ta to jen pěkně podtrhává. :))

4 komentáře:

  1. Máš pravdu, ta obálka je nádherná! :) Všechny z této série. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se ta obálka třetího dílu ze začátku moc nelíbila, ale když jsem držela knížku v rukách tak jsem změnila názor :), naživo totiž vypadá ještě líp :).

    OdpovědětVymazat
  3. Aliance má krásnou obálku! Ale z celé série se mi líbí nejmíň :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)