pondělí 17. března 2014

Týden s Vampýrskou akademií


Ano! Momentálně je Vampýrská akademie žhavým tématem a s články o ní, ať už s filmovou nebo knižní náplní, se roztrhl pytel. A víte co? Ani tady toho nebudete ušetřeni, protože si nakladatelství Domino pro vás společně se mnou, EllsMadeleine a Zuzzi přichystalo projekt – Týden s Vampýrskou akademií.

Docela mě překvapilo, kolik z vás ještě Vampýrskou akademii nečetlo a stále váhá, jestli se do ní má pustit. Tímto doufám, že vás tento týden přesvědčím, abyste se do VA pustili, protože podle mě je to jedna z nejlepších a nejpropracovanějších sérií, co jsem kdy četla. A bezesporu je velký hřích to, že jste příběh o Rose a Dimkovi ještě nečetli!


Speciální filmové vydání bestselleru, který míří do kin!

Úvodní díl série vychází doplněný o unikátní fotografie z natáčení. Úžasný dárek pro všechny fanoušky Vampýrské akademie!
Naštěstí je tady ale dhampýrka Rose, v jejichž žilách se smísila krev vampýrů a lidí, takže dokáže zlým Strigojům lépe čelit. V tajemném a ponurém světě akademie ale nebude snadné odolat všem nástrahám a zradám: Lissa bude muset opatrněji využívat svých nadpřirozených schopností, aby nepadla do strigojské pasti, a Rose se musí vzdát velké lásky, aby mohla kamarádku ochránit a za žádných okolností ji nezklamat. Jediné, nač se totiž mohou obě spolehnout, je jejich vzájemné pouto, jejich přátelství...
Morojská princezna Lissa a její nejlepší kamarádka Rose uprchly ve smrtelném strachu z vampýrské akademie, ale po dvou letech byly vypátrány tajemnými strážci a odvlečeny zpět. Znovu se tak ocitají v obrovském nebezpečí, protože na akademii se mohou pohybovat nebezpeční Strigojové.Ti chtějí Lissu zničit, protože jako jediná dcera urozeného morojského rodu je překážkou jejich plánu na ovládnutí světa vampýrů.

A nakonec mám pro vás přehled všeho, co vás tento týden čeká. Postupně budu článek doplňovat o odkazy na jednotlivé články.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. :)