neděle 26. ledna 2014

Posuď knihu podle obalu (35)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Zapomenutá
Autor: Catherine McKenzie
Datum vydání:  2013
Nakladatelství: Fortuna Libri

Oficiální anotace:
Emma Tupperová má slibně rozběhnutou kariéru, spoustu přátel, skvělého milence… Všechno se však náhle sesype jako domeček z karet. Její umírající matka projeví přání, aby navštívila Afriku. Emma do Afriky skutečně odjede a stráví tam proti své vůli více času, než původně plánovala. Přežije zemětřesení, ale doma ji zatím prohlásí za mrtvou. Po návratu s hrůzou zjistí, že přišla o byt, o prestižní práci i o přítele. Lze v takové situaci začít nový život? Emma pomalu otvírá mysl i srdce novým možnostem. Jednu z nich představuje přitažlivý muž, kterého po návratu našla ve svém bytě. Emma obnovuje svou zhroucenou existenci a postupně s překvapením zjišťuje, proč ji vlastně matka poslala do Afriky.


Můj názor: Tahle obálka se mi strašně líbí, nejvíc ten park - tam bych klidně strávila celé odpoledne. A i ta postava vypadá na obálce dobře a doplňuje anotaci, navíc mám pro žlutou barvu slabost, protože mi připomíná léto. Trochu mě mrzí, že jsem na knihu přišla až teď, ale napravím to a brzy si jí přečtu. :)

8 komentářů:

  1. Souhlasím s tebou, tahle obálka se mi moc líbí! :) Doufám, že si knihu také brzy přečtu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knížku mám doma už nějakou dobu, ale ještě jsem si k ní nedostala :/.. snad brzo, kniha mě zaujala především tou obálkou :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až si ji přečteš, tak napiš, jak se Ti líbila. :))

      Vymazat
  3. Ta obálka je fakt pěkná :) obvykle nemám ráda obálky, na kterých je vyfocená nějaká modelka, ale tady se to zrovna povedlo :) líbí se mi, jak jde zády od nás :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi tahle obálka moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)