sobota 7. prosince 2013

Knihy za měsíc listopad 2013

Po dlouhé době jsem se trefila do rozumného data, aby tenhle článek nebyl úplně pasé, i když mohl být dřív, když už jsem ho nafotila dávno - když jsem fotila shrnutí za říjen a tomu odpovídá i kvalita fotek, protože jsem to fotila, když už byla tma a nemůžu to přefotit, protože mám mobil v opravně.


Jako první tu máme dva recenzní výtisky od nakladatelství Fragment. Za ně mu moc děkuji, protože na tyhle dvě knížky jsem se strašně moc těšila. S hlavou v oblacích pejru už mám dávno přečtené. Přelouskala jsem jí hned první den, co mi přišla. Je to taková jednohubka, ale hezká. No, brzy můžete očekávat recenzi, kde se dozvíte víc. :) A jako druhou knížku tu máme druhý díl ze série Mezi nebem a zemí a to Zamilované duše, které momentálně čtu. Trochu jsem s ní mořím, ale není to knihou - je to nedostatkem času, který díky škole mám. Doufám, že jí dneska přečtu, i když mám plné práce - seminárky čekají... blééé.



No a pak tu máme jednu zakuklenou krásnu, která mi přišla v rámci Knižíška. To jsem zvědavá, co na mě čeká, ale musím vydržet do Vánoc, i když se strašně moc těším. Je to snad nejočekávanější dárek tohohle roku. :D Už jsem i vysondovala, od kterého bloggera tenhle balíček je, a to díky adrese - nejsem já šikovná?. :D No každopádně si já i vy budeme muset počkat do Vánoc, abychom se dozvěděli, co v balíčku je.


6 komentářů:

  1. Jééé, Alona :) To je ode mě? :D Vypadá to jako můj papír

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle jména jsem to tipovala na tebe. :D Tak to jsi to doopravdy ty. :))

      Vymazat
  2. Pokračování Alony už mám doma nějaký týden také, ale ještě jsem se k ní nedostala, tak uvidím. :) Knihy jako S hlavou v pejru moc nečtu, ale vypadá zajímavě, má krásnou obálku i na živo, jak tak koukám. Jsem zvědavá na tvé recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem zvědavá, co řekneš nad S hlavou v pejru, docela uvažuju, že si tu knížku přečtu, ale pořád váhám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkné přírůstky :) Jsem zvědavá co je v tom balíčku :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)