neděle 17. listopadu 2013

Posuď knihu podle obalu (28)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Pustina
Autor: Moira Young
Datum vydání: vydáno
Nakladatelství: CooBoo

Oficiální anotace:
Saba doufala, že se její svět vrátí do normálu poté, co porazila Tontony a zachránila svého bratra Lugha. Všichni teď míří na západ za lepším životem a toužebně očekávaným setkáním s Jackem. Avšak nový, mnohem nebezpečnější nepřítel je na vzestupu a postupně buduje svou vizi nového světa, kde jeho odpůrci nemají co dělat. A jaká je vlastně pravda o Jackovi? Opravdu je tím, za koho se celou dobu vydával? A kam až je Saba ochotna zajít, aby dostala to, co chce?


Můj názor: Jak jsem byla nadšená a líbila se mi obálka prvního dílu, teď musím říct, že jsem docela zklamaná. Je velká šance, že obálka v reálu vypadá úplně jinak - líp (jako je to v hodně případech), ale momentálně musím říct, že se mi nelíbí. Hlavně ta žlutá barva, která je fakt blé, mám ráda žlutou barvu, ale tahle je fakt divná a hlavně pohltí krajinu, která by jinak byla pěkná, škoda. A ten týpek? Tak to nemůžu posoudit - první díl jsem nečetla, takže nevím, jestli bych si někoho takhle představila. 

3 komentáře:

  1. Tak tahle obálka se mi taky moc nelíbí.. Ale jsou i horší :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě, ale na poměry CooBoo, které má jinak nádherné obálky, se tahle moc nepovedla. :)

      Vymazat
  2. Tahle obálka se mi taky nelíbí. Naživo nevypadá o nic líp:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)