neděle 7. července 2013

Posuď knihu podle obalu (13)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Večeře s vampýrem
Autor: Abigail Gibbs
Datum vydání: 4. 6. 2013
Nakladatelství: Knižní klub

Oficiální anotace:
Vzrušující paranormální román zasazený v Londýně a zalidněný nezapomenutelnými postavami, mezi nimiž se rozvíjí navzdory okolnostem něco jako láska... Když Violet Leeová cestou z večírku narazí na okouzlujícího a přitom děsivého vampýra Kaspara Varna, začne tak pro ni nebezpečná dobrodružná cesta, jakou si nedokázala představit ani v nejdivočejších snech. Vzájemná přitažlivost mezi Kasparem a Violet se nedá popřít a zdá se, že nedokážou odolat své touze - ale za jakou cenu?


Moje hodnocení: Tato obálka se mi hodně líbí. Vsadit na černobílou kombinaci byla dobrá volba. Líbí se mi zpracování pozadí - takové jednoduché -, ale stejně čtenáře zaujme a donutí ho přečíst si anotaci. Obrys růže je taky pěkný a několikrát o ní byla v knize zmínka, takže souvisí i s dějem, i když jen tak okrajově. Možná bych změnila font písma, kterým je napsáno: Temná hrdinka, který se mi k obálce moc nehodí, uvítala bych trochu zdobnější písmo.

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. :)