pondělí 29. července 2013

Knihy za měsíc červen 2013

Poslední rest, který mi zbývá (teda zatím jsem na nic jiného nenarazila :D). Za červen mi moc knih nepřibylo. Před koncem roku jsem nebyla nikde nakupovat, teda vlastně byla - jela jsem si pro Božského bastarda, ale to jsem nevěděla, že ho stáhli z prodeje... ale o tom až za chviličku. :) Za červen jsem se polepšila a přečetla jsem šest knih, což mě docela překvapilo, protože červen byl ve škole trochu náročný, ale je pravda, že jen první polovina, pak už to bylo jen lážo plážo - tak asi proto. Ještě bych chtěla říct, že v červnu proběhl skvělý projekt - Knihobranní, což mě moc bavilo, snad i vám, a doufám, že si to někdy zopakujeme. :)



Jak už jsem řekla, do knihovny mi nově přibyly dvě knihy. No jak jsem výš psala, jela jsem si pro Božské bastarda, ale toho nakladatelství stáhlo z prodeje, tak jsem si jako "cenu útěchy" koupila Jsem roztříštěná. Knihu už jsem přečetla a můžete si na ni přečíst recenzi. Musím říct, že jsem od knihy čekala trochu něco jiného, ale to neznamená, že se mi nelíbila - líbila a moc. Autorka hezky píše a je to zajímavý příběh, ostatně můj názor si můžete přečíst právě v recenzi. :)

No a druhou knihou je pracovní výtisk Večeře s vampýrem (recenze) ze série Temná hrdinka, kterou jsem vyhrála a jsem za ní moc ráda. Poprvé, když jsem vzala knížku do ruky, překvapila mě její tlouška, fakt to není žádný hubeňour, ale ve finále by klidně být mohla, protože mi přišlo, že ve vyprávění bylo dost hluchých míst, které by mohly být vyškrtnuty. Ani tahle knížka nebyla to, co jsem očekávala, i když tady to není zas v tak dobrém smyslu, ale zase beru na vědomí, že to byl první díl a tak nás autorka musela trochu potrápit a museli jsme si počkat, co se z toho vyklube. Další díly by už mohly být záživnější, tak snad mě Abigail příjemně překvapí.

6 komentářů:

  1. Temná hrdinka ma moc zaujíma. V auguste má výjsť aj u nás :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obě dvě knihy bych si chtěla pořídit..:)) Pěkné kousky.. :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Proč stáhli Božského bastarda z prodeje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl nějaký problém na obálce, ale to už bylo před měsícem, teď by mělo být všechno v pořádku a v knihkupectvích bys knihu měla najít. :))

      Vymazat
  4. Obě dvě vypadají zajímavě :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)