pátek 15. března 2013

Ze zákulisí knihovničky: Nakladatelství CooBoo



V tomto článku se zaměříme na knihy od nakladatelství CooBoo, které všichni moc dobře známe, protože vydává skvělé světoznámé knihy s nádhernými obálkami. První knihou, kterou jsem si od CooBoo přinesla domů, byla Divergence od Veronicy Roth, kterou jsem si zamilovala.



Celkem vlastním 4 knihy: (zleva)
  • Loď mezi hvězdami - Beth Revis
  • Divergence - Veronica Roth
  • Poslouchej! - Sarah Dessen
  • Když se pes směje - Juraj Šebesta
Od CooBoo mám hodně střídmou hromádku, ale zlepším se. :) Nejvíce si vážím Divergence, která má jednak nádhernou obálku, která je ještě hezčí něž na obrázku, ale i svým dějem je zajímavá a pokud se najde někdo, kdo tuto knihu nečetl, určitě by to měl napravit. Dále se můžu pochlubit dívčím románem Poslouchej!. Od Sarah jsem četla i Ukolébavku, kterou si mě moc nezískala, ale s Poslouchej! si napravila reputaci, protože je to skvělá kniha, která čtenáře chytne za srdce a donutí se zamyslet. Loď mezi hvězdami jsem ještě nečetla, ale má parádní obálku, a jsem na ni hodně zvědavá. Poslední knížku Když se pes směje jsem taky ještě nečetla. Sama bych si ji asi nepořídila, ale vyhrála jsem ji v soutěži a třeba se mi bude líbit a já si řeknu, jak je možné, že jsem takovou báječnou knihu přehlížela.



V průběhu času bych si chtěla koupit Rezistenci, na kterou jsem se hodně těšila, ale trochu se bojím, že mě zklame... Také zbylé dva díly k Lodi mezi hvězdami, aby byla celá série kompletní. Nemám ráda, když je série nedokončená. Dále mě zaujala Legenda, tu si pořídím hned, jak navštívím knihkupectví, už jenom kvůli té obálce.

2 komentáře:

  1. Loď medzi hviezdami si určite prečítaj, pre mňa úžasná knižka. Ja by som si zase veľmi rada prečítala knihu Poslouchej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se na Loď těším ještě víc. No tobě bych doporučila Poslouchej! Je to příjemný dívčí román zaměřen na vážné téma.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)