neděle 17. března 2013

Posuď knihu podle obalu (4)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Fallen too far
Autor: Aby Glines
Datum vydání: v ČR doposud nevyšlo
Nakladatelství: ---

Oficiální anotace:
Chceš to co bys neměl mít…
Je jí teprve devatenáct.
Je to dcera jeho nového otčíma.
Je stále naivní a nevinná, protože uplynulé tři roky strávila pečováním o nemocnou matku.
Ale pro dvaceti čtyřletého Rushe Finlaye je ona jediná věc, která je tabu. Peníze slavného otce, matčino zoufalství vyhrát jeho lásku a jeho šarm jsou tři důvody proč mu nikdy nikdo neřekl ne.
Blaire Wynn opustila malý farmářský domek v Alebamě poté co jí zemřela máma, aby se přestěhovala k otci a jeho nové ženě do rozlehlého domu na pláži na Floridě. Není připravená na změnu životního stylu a ví, že do tohohle světa nikdy nezapadne. A pak je tu její nevlastní bratr, se kterým jí táta přes léto nechal, zatímco se ženou utekl do Paříže. Rush je stejně tak zkažený jako je úžasný. Dostal se jí pod kůži. Blaire ví, že pro ní není dobrý a že nikdy nikomu nebude věrný. Je znuděný a má tajemství, o kterém Blaire, že by nikdy neměla odhalit, ale i když tohle všechno ví….
Blaire možná spadne příliš hluboko.


Moje hodnocení: Tahle obálka se mi hodně líbí, je taková příjemně letní, a když se na ni podívám, představím si léto, moře, lehátko a slunečník, pod kterým tuhle knížku čtu. Moc si přeju, aby Fallen too far vyšlo v češtině, protože mě zaujala, a jsem na ni zvědavá. Je dost možné, že to bude slaďák bez originality, ale občas si ráda přečtu něco hodně zamilovaného.

2 komentáře:

  1. Mne sa nijak extra nepáč 8D Knihu som ešte nečítala ale ani sa asi nechystám.

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa tá anotácia páči, ale obálka ani veľmi nie. Nemám rada postavy na obálke a najmä keď sú v takej pozícii akej sú :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)