čtvrtek 29. října 2015

Kryštof srdcebeat


Nemohla jsem to vydržet a musím se s vámi o to podělit, protože jsem v úterý zažila jeden zážitek, který se řadí mezi mé nejlepší. Rozhodně jsem zažila nejlepší koncert, na kterém jsem kdy byla. A o čem je řeč? O Kryštofech v O2 aréně.

Po koncertě, na kterém jsem byla minulý rok, jsem se nemohla dočkat srdcebeat tour. Už když jsme šly s holkama do haly, tak jsme věděli, že to bude show z reportáží z koncertů z Brna a Ostravy. Hned na začátku jsme si koupili pití, abychom dostaly kryštofácký kelímky, za které dáte zálohu 50kč a buď je po koncertě vrátíte a dostanete zálohu zpátky nebo si je necháte. Samozřejmě že já jsem si ho nechala. Když jsme šly na místa, tak jsme dostaly malou baterku, abychom během písniček mohli svítit, protože zapalovače už se asi nesmí používat (ne že bych nějaký měla).

V O2 aréně jsem byla poprvé a musím říct, že jsem byla hodně ráda, že jsem seděla dole, protože při pohledu na vrchní tribuny se mi udělalo špatně, jak to bylo vysoko. Nedokážu si představit, že bych tam byla celý večer, protože to bylo fakt vysoko. Jak se začala hala zaplňovat, tak jsem si říkala, že to bude mazec, až všichni rozsvítěj ty světýlka a začnou zpívat. A fakt jsem se nemýlila, byl to mazec.


Už samotný nástup kapely byl bombový. Najednou se na pódiu objevili první členové kapely a začali hrát Cestu. Najednou začal Richard zpívat a zmateně jsem ho hledala na pódiu, protože tam měl přeci být a na těch velkých tabulích byl zabíraný, takže tam musel někde být. Takže byl… mezi lidma na tribuně, kterou sešel a pak se vydal mezi lidi, kteří měli lístky na stání, a mířil k pódiu. Prodíral se tím davem a stále zpíval, bylo to fakt velkolepý nástup a to byl je začátek. Nějak bych to shrnula, protože bych to všechno nedokázala vyjádřit slovy, fakt byste tam museli být, abyste byli unešení jako já. Tak zaprvé měli úžasnou projekci – to jak vysílají na těch velkých tabulích. Za druhé měli nádherný nástroje a oblečení, všechno barevný, takže už jen to vypadalo vesele a plné energie. Za třetí nádherná výzdoba. Za čtvrté opravdu se všichni věnovali nám posluchačům, abychom z toho měli co největší zážitek, a já za sebe můžu říct, že se to na sto padesát procent povedlo. A za páté Kryštofáci jsou fakt úžasní, všichni do jednoho. Připadalo mi, že byli všude, využili všechno v hale co mohli, aby nám byli blízko.


Musím říct, že atmosféra byla fakt skvělá. Všichni zpívali, svítili jsme baterkama a byla to paráda. Myslím, že na hokeji to musela být super atmosféra a mrzí mě, že jsem tam nemohla být. Když se zpívala závěrečná písnička Ty a já, bylo zhasnuto, jen jsme svítili těma světýlkama a všichni zpívali. Fakt snad všichni, protože to byl fakt rachot. Byla ráda, že jsme se Kryštofům mohli odvděčit za úžasnou show aspoň tím, že jsme opravdu zpívali. Protože kdybych já byla zpěvák a celá hala by mi zpívala mojí písničku, tak by mě to asi dojalo a věděla bych, že moje práce má smysl.


Nakonec bych to shrnula s tím, že kdyby byly volné lístky na druhý den, tak klidně jdu a docela mě mrzelo, že jsem nemohla jít znovu. Každopádně, až zase někdy budou koncertovat, tak přijdu a taky se chystám na kemp. :) A co na závěr? 


1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. :)