úterý 15. dubna 2014

Přečteno podtrženo - březen 2014

  • Ten čas strašně letí a máme tu další měsíční hitparádu. V březnu jsem dohromady přečetla čtyři knihy - to je takovej můj průměr, jak tak koukám. :) No nevím, co bych tak nějak měla psát, snad to s tím čtením bude v dubnu lepší, i když nevím, protože jsem teď byla v Plzni na pár dní a za týden vyrážím do Francie, ale na druhou stranu budou prázdniny, tak uvidíme. 
  • Jen bych vám chtěla připomenou, že stále probíhá soutěž o propagační materiály k VA a to do dneška. takže se určitě zapojte a za chvíli se na blogu objeví Velikonoční knižní hop. :)) 

Vybíráme z těchto knih:
  

NEJLEPŠÍ KNIHA

MAGIE SPALUJE - Ilona Andrews
Asi není žádným překvapení, že se opět na žebříčku nejlepších knih objevila jedna ze série Kate Daniels. Tuhle sérii mám opravdu ráda a všem ji doporučuji! Tenhle rok má vyjít další díl a dokonce nová série ze světa Kate Daniels, která bude o Andree a Rafaelovi - tý jo, těším se jak malá holka!






NEJSLABŠÍ KNIHA

Není - to bych sem musela dát Ohnivé srdce, které rozhodně stojí za přečtení - to prostě nemůžu udělat. :))


HRDINKA MĚSÍCE

SYDNEY (Ohnivé srdce) - Richelle Mead
Sydney mi padla do oka už v původní sérii VA a čtení knih o ní si vyloženě užívám. Líbí se mi, jakou proměnou prochází, jak je všechno pro ni nové. Mám ráda její povahu a to, jak se všeho bojí a na druhou stranu je strašně moc odvážná - dává to smysl? :)




HRDINA MĚSÍCE

CURRAN (Magie spaluje) - Ilona Andrews
Tohohle chlapa mám strašně ráda. Rozhodně si nenechá nic líbit, dokáže komukoli nakopat zadek a jen tak se nevzdává. Stoprocentně se ke Kate hodí, protože si nenechají nic líbit. A přijde mi strašně úsměvný, když se rozčiluje a má chuť všechno kolem rozmetat na kousky.



PÁR MĚSÍCE

KATE A CURRAN (Magie spaluje) - Ilona Andrews
Stejně jako minulý měsíc jsem i tenhle musela obsadit Curranem a Kate. Ti dva se podle mě k sobě dokonale hodí, i když se pořád hádaj a třískaj - co se škádlívá, to se rádo mívá. V jejich případě to bude láska až za hrob.




VSTŘÍC ROMANTICE

OHNIVÉ SRDCE - Richelle Mead
Konečně jsme se my - fanoušci Pokrevních pout - dočkali a je tu spooousta Adriana a Sydney. Až bych řekla, že díky tomu příběh trochu ztrácí, někdy mi přišlo, že tam té romantiky bylo až moc a za celý díl se nic pořádného nedělo, teda až na ten konec. Ten byl fakt maso.



SMÍCH, PROSÍM

NEBEZPEČNÁ LÁSKA - Kateřina Petrusová
Rozhodovala jsem se mezi dvěma díly Bavettových, které jsem tenhle měsíc přečetla, ale nakonec jsem se rozhodla vybrat ten první, který se opravdu povedl a neskutečně jsem se u něj bavila. Kdo by nechtěl mít takového malého mafiánka doma?



NAPĚTÍM NEDÝCHÁTE

MAGIE SPALUJE - Ilona Andrews
Tak jako u každého dílu ze série Kate Daniels, tak i u toho druhého se rozhodně nemůžete nudit. Jedna akce střídá druhou a když se náhodou nic neděje, tak je děj vyplněn vtipnou scénou. Opravdu dejte téhle sérii šanci, neprohloupíte. ;)




KOUKÁME PO OBÁLKÁCH

OHNIVÉ SRDCE - Richelle Mead
Jako všechny obálky od Richelle tak i tahle se  fakt povedla. A přestože nemám moc ráda oranžovou barvu, tak tahle obálka je opravdu moc pěkná. 

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. :)