neděle 9. března 2014

Posuď knihu podle obalu (39)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Jen jeden den
Autor: Gayle Formanová
Datum vydání:  duben 2014
Nakladatelství: Yoli

Oficiální anotace:
Když americká studentka Allyson potká během svého výletu do Evropy na pouličním představení Shakespearovy hry Večer tříkrálový bezstarostného holandského herce Willéma, okamžitě mezi nimi přeskočí jiskra. A když je osud na druhý den svede dohromady znovu, Allyson udělá něco, co by sama od sebe nikdy nečekala: změní všechny své plány a odjede s Willémem do Paříže Po jediném společně stráveném dni a jedné noci se jiskra rozhoří v jasný plamen… dokud se Allyson na druhý den nevzbudí a nezjistí, že je pryč nejen její milenec, ale také její luxusní hodinky a s nimi i sen o velké lásce. Za jediný den se život mladé dívky převrátí naruby. Allyson se vrací do Států a jako poslušná dcera podle přání svých rodičů nastoupí na vysokou školu. Během prázdnin však znovu utíká do Paříže – aby našla odpovědi, vášeň a možná i skutečnou lásku, která ji od onoho osudového dne nedává spát.


Můj názor: Obálka mi přijde jednoduchá, už na první pohled je vidět, že půjde spíš o knihu pro dámy. Ale jak se říká - v jednoduchosti je krása a obálka se mi líbí. Hlavně ten bílý přechod od shora, je takový zvláštní a obálce dodává příjemný efekt. 

4 komentáře:

  1. Naozaj jednoduchá, ale krásna.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná obálka. Přijde mi taková uklidňující a trochu i uspávací (v dobrém slova smyslu). :)

    OdpovědětVymazat
  3. To já úplně nemám ráda takovéty přebaly s fotkami a zasněnými ženami - přijde mi to už trochu laciné.. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mně takové obálky nevadí, i když je pravda, že mám radši ty, kde není modelům vidět do obličeje. :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)