středa 26. března 2014

Knihy za únor 2014

Poslední článek, který mi chybí, abych měla tyhle resty hotové, je za únor. Za tenhle měsíc přibylo do mé knihovny pět knih a většinu z nich už mám přečtenou. :) A jaké že to jsou?


Jako první tady máme recenzní výtisky, které mi poskytlo nakladatelství Fragment. Hned, když mi knihy přišly, jsem se vrhla do prvního dílu Říše temnot - Tajemství upírů (recenze). Musím říct, že jsem od téhle knihy čekala daleko víc a docela mě zklamala. Dále tu máme taky od Smithové čtrnáctý díle Upířích deníků (recenze) - chápete to? To fakt bude nekonečná série. Ale tenhle díl byl opravdu dobrý a bavil mě, docela mě překvapilo, že bude další pokračování, protože mi přišel docela ukončený a mohl by být posledním dílem. A jako poslední jsem dostala první díl Percyho Jacksona - Zloděj blesku (recenze). Tahle kniha mě strašně moc těšila a momentálně mám době druhý díl, na který se moc těším. :)



A nakonec tu máme dvě knihy, které jsem si koupila, když jsem se dostala do velkoměsta. :D Pýchu a předsudek jsem si musela koupit, i když jedno (jiné) vydání už mám doma. Prostě jsem tohle filmové vydání v knihkupectví nemohla nechat, protože ten film miluju. Další knihou je velmi očekávaný čtvrtý díl Pokrevních pout - Ohnivé srdce. Brzy se můžete těšit na recenzi, musím říct, že mám z knihy různé pocit. No, počkejte si na recenzi, tam se rozepíšu. :)


6 komentářů:

  1. Me Rise temnot prijde jako nejlepsi serie od L. J. Smith.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné přírůstky! Ohnivé srdce si chci taky pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pýcha a predsudok je fantastická :) A trojku a štvorku Pokrevních pout by som moc chcela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Pýchu a předsudek miluji, je to skvělá kniha a super film. :) Ohnivé srdce si musím pořídit. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Říše temnot jsem taky tenhle měsíc dostala jako recenzák. :)
    Pýchu a předsudek bych si taky chtěla jednou moc přečíst, myslím že to bude skvělá kniha :), a Ohnivé srdce si musím taky někdy určitě přečíst :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pýchu a předsudek mám strašně ráda, určitě ti ji doporučuji. :))

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)