neděle 23. února 2014

Posuď knihu podle obalu (37)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Božský hráč
Autor: Christina Lauren
Datum vydání:  červen 2014
Nakladatelství: Jota

Oficiální anotace:
Neskutečná knihomolka. Chronický Casanova. A výuka chemie, která by pro školní lavice byla příliš skandální.
Po tom, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá přednášku o tom, že má úplně katastrofální (protože nulový) společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho návrh: vypadne ven, seznámí se s novými lidmi, začne randit. A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než božský přítel jejího bratra, Will Sumner – investor a dokonalý playboy! Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou šprtku ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té divoké noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká do postele – a naučí ho o ženách dvě tři nové věci, na které už nikdy nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého sexappealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě potřebuje.


Můj názor: Už do prvních dílů je jasné, že se obálky téhle série víc než povedly a ani u třetího dílu tomu není jinak - fakt se Jota vytáhla! :) S porovnání  s ostatními díly se mi líbí obálka prvního dílu, ale ani tahle není špatná. Akorát bych uvítala, kdyby model na obálce stál více vlevo. :D

4 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. :)