neděle 2. února 2014

Posuď knihu podle obalu (36)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Nabíječ
Autor: Alice Clayton
Datum vydání:  březen 2014
Nakladatelství: Mladá Fronta

Oficiální anotace:
Caroline má fantastický byt v San Francisku a dokonalého kuchyňského robota, ale nemá Óčko! Caroline má skvěle našlápnutou kariéru, kancelář s výhledem na záliv a recept na výtečnou cuketovou buchtu, ale nemá Óčko!! Caroline má nejlepšího kocoura na světě, super kámošky a plný dekolt, ale nemá Óčko!!! A navíc, světe div se, stěnou její ložnice otřásá noc co noc její sexy soused, co si v posteli servítky rozhodně nebere. No, není to zákon schválnosti? Každé zasténání, naplácání a - bože, zamňoukání? - Caroline připomíná, že přichází nejen o spánek, ale že jí, na rozdíl od Nabíječových partnerek, chybí taky… Jo, uhádli jste, Óčko! Když bušení do zdi málem vyklepe Caroline z postele, rupnou jí nervy a oděná do sexuální frustrace a růžové noční košilky se svému sousedovi postaví tváří v tvář. Jenže jejich noční potyčka je, řekněme, jen začátek, protože s tenkými stěnami napětí mezi nimi roste…


Můj názor: Připadá vám tahle obálka veselá? Mně strašně, nevím proč, ale je to tak. Asi je to tou jednoduchostí a veselou barvou a fontem písma - hlavně tedy jména autorky. Docela se na tuhle knížku těším, i když jak je nahoře napsáno, že půjde o kuchyňské řádění, tak mám trochu strach - kniha má 280 stran, to tam bude asi víc kuchyně než v kuchařce ne? 

4 komentáře:

  1. Souhlasím s tebou taky mi přijde veselá :D. Knížka mě zaujala anotací tak snad možná někdy se k ní dostanu a přečtu si jí :D.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se docela líbí, ale přijde mi, že ty nohy "vyrůstají" z rukou. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)