neděle 27. října 2013

Posuď knihu podle obalu (26)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.

Název: Město ze skla
Autor: Cassandra Clare
Datum vydání: prosinec 2013
Nakladatelství: Knižní klub

Oficiální anotace:
Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré své síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak ho porazit, spočívá ve spolupráci s odvěkými nepřáteli. Ve třetím díle série musí Clary získat vládu nad svými nově objevenými schopnostmi, aby zachránila Skleněné město, ale je to vůbec v jejích silách?


Moje hodnocení: Obálky Nástrojů smrti jsou zvláštní. Možná, kdybych neznala původní obálky (originální) asi by se mi tyhle obálka líbily, ale stále nemůžu vymazat z hlavy ty povedené od Mladé fronty (kromě prvního dílu, který se fakt nepovedl). Každopádně obálka třetího dílu je o dost povedenější než u předchozích dílu. Nejvíce se mi líbí ta rudá barva, jak vyčuhuje pod rozbitým sklem.

2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. :)