neděle 13. října 2013

Posuď knihu podle obalu (24)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Bezcitné
Autor: Sara Shepard
Datum vydání: Listopad 2013
Nakladatelství: BB/art

Oficiální anotace:
Nikdy nevěřte krásné dívce s ošklivým tajemstvím. Čtyři krásky dovedou vyprávět hrůzostrašné příběhy. Nejprve Emily, Aria, Hanna a Spencer svorně tvrdily, že za domem v lese objevily mrtvolu. Jenže tělo zmizelo beze stopy. Později se tentýž les ocitl v plamenech. A holky? Zase přísahaly: viděly tam prý někoho vstávat z popela. Někoho, kdo je podle všeho dávno mrtvý. Dívky se nepoučily a dál si hrají se sirkami. Možná řeknete, že jsem bezcitná, ale je jen otázkou času, kdy tenhle čtyřlístek někdo sejme nadobro. Upřímně, jakou cenu má holka, která jen budí zbytečný rozruch? Podle mě nevelkou… Ďábelsky namíchaný koktejl záhad, skandálů a tajností pokračuje. Bezcitné jsou sedmou knížkou v románové řadě Roztomilé malé lhářky, která svou autorku proslavila po celém světě.

Můj názor: Obálka mi nejprve připomněla, jak jsem se čtením téhle série pěkně pozadu a měla bych si dokoupit další díly. :D Mně se líbí všechny obálky Lhářek, i když je škoda, že nakladatelství nedostalo právo na fotky ze seriálu, ale nedá se nic dělat, tyhle jsou taky pěkné. Jen nevím, kdo by tohle mohl být. Alison?

3 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. :)