neděle 25. srpna 2013

Posuď knihu podle obalu (19)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Všechny jeho touhy
Autor: CC Gibs
Datum vydání: srpen 2013
Nakladatelství: Domino

Oficiální anotace:
Padesát odstínů šedi v bledě modrém. Jenom poněkud lépe napsaných:-)
Katherina Hartová nemůže uvěřit svému štěstí: přijali ji do Knight Enterprises, jedné z nejslavnějších firem na světě! Po prvním setkání s Dominikem Knightem, ředitelem společnosti, kterého provází velmi skandální pověst, ale lehce znejistí – a vůbec to není kvůli práci.Dominikovi je dvaatřicet let, vlastním úsilím se stal miliardářem, má nezkrotné ambice a stejně nezkrotnou povahu. Kromě toho je neskutečně přitažlivý, a když chce, umí být i neodolatelně šarmantní.Kate ten muž připadá jako učiněný predátor. Ano, jiskří to mezi nimi přímo viditelně, ale ona bude opatrná. Vždycky ho přece může opustit, kdyby si začal klást nepřiměřené požadavky!Kate ovšem neví, že rozhodovat o podobě jejich vztahu jí vůbec nepřísluší. Dominic Knight v ní totiž nalezl nový objekt svého zájmu – a je zvyklý pokaždé získat vše, čeho se mu zachce.


Moje hodnocení: Obálka téhle knihy je jednoduchá, ale o to je hezčí. Líbí se mi, jak působí obyčejně, ale přesto dokáže potencionálního čtenáře zaujmout. Navíc - kterou ženu by neupoutaly perly. :) Takže za mě palec nahoru!

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. :)