neděle 11. srpna 2013

Posuď knihu podle obalu (17)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Indigové kouzlo
Autor: Richelle Mead
Datum vydání: září 2013
Nakladatelství: Domino

Oficiální anotace:
Povinnost je jedna věc. A láska druhá. Co když ale jdou proti sobe?
Mladá alchymistka Sydney chrání královninu sestru Jill před zabijáky a spolu s ostatními přáteli v utajení studuje na elitní škole v Palm Springs.
Není to ale zdaleka vše, čím se její mysl zaobírá: nedokáže v sobě potlačit city k Adrianovi. Ví sice, že je naprosto nepřípustné, aby jakožto člověk chodila s vampýrem, ale copak si může v něčem takovém poručit?
Zároveň Sydney pátrá po zběhlém alchymistovi Marcusi Finchovi, který zřejmě střeží veliké tajemství indigového kouzla. A možná má i informace o tom, že alchymisté Sydney celý život lhali a jen ji využívali…


Moje hodnocení: Obálka ke třetímu dílu mé oblíbené série se fakt povedla. Miluju modrou a zvlášť tmavě modrou. Líbí se mi, že se na obálkách objevují stejní modelové, takže je vidět, že jednotlivé díly k sobě patří. Navíc font písma je taky hezký, i když takový to sekání nebo výběžky (nevím, jak bych to přesně popsala) v jednotlivých písmenech je zvláštní. Připomíná mi to trny, takže bych čekala, že se v pozadí objeví růže, i když tu kytku, co je tam teď, neznám a možná má taky trny, kdo ví. Já jsem s obálkou nad míru spokojená, co na ni říkáte vy?

4 komentáře:

  1. Jo jo obálka je moc pěkná :) už aby vyšla :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky moc těším. To je asi jediný důvod, proč se těším na září. :D

      Vymazat
  2. Mně se tato obálka moc líbí.. :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Řekla bych, že kdyby tam ta kytka nebyla (myslím u toho písma), bylo by to lepší. Ale je to jen můj subjektivní názor. Obálka i tak vypadá senzačně. ;-)
    Pavla

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)