neděle 4. srpna 2013

Posuď knihu podle obalu (16)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Krvavá cesta
Autor: Moira Young
Datum vydání: září 2013
Nakladatelství: Cooboo

Oficiální anotace:
Saba žije u Stříbrného jezera – pustiny zpustošené neustálými písečnými bouřemi – kde se její rodina snaží přežít a neustále naráží na pozůstatky dávno zaniklé civilizace Padlých. Když čtyři tajemní jezdci unesou její milované dvojče Lugha a zabijí jejího otce, Saba se vypraví osvobodit bratra a pomstít otce. Cestou potkává pestrou společnost dobrodruhů, pašeráků a samozřejmě i Jacka, úžasného a nesmírně drzého kluka. Saba během svého putování zjistí, že není slabou a bezbrannou dívkou, ale naopak skvělým bojovníkem, který má schopnost změnit deformovanou společnost zevnitř… 
Krvavá cesta je román plný akce, napětí a dobrodružství. 
Román, který vás uhrane.


Moje hodnocení: Na začátek bych chtěla říct, jak jsem strašně ráda, že se kniha objeví na českých pultech a moc se na ni těším. Musím říct, že se CooBoo v poslední době rozjelo a vydává samé zajímavé kousky a tvoří ještě lepší obálky! Originální obálka knihy se mi taky líbila a přála jsem si, aby vyšla i u nás, ale když koukám na tuhle obálku, nevím, která je lepší. Když na obálku koukám, "dýchá" na mě beznadějná atmosféra, což by v příběhu mělo být (soudě podle toho, když se jedná o dystopii), dokonce i bílé písmo skvěle ladí a hezky vyniká. Už se těším, až budu mít knihu v ruce, protože jak bývá u CooBoo zvykem, knížka v 3D vypadá ještě líp. :)

4 komentáře:

  1. Mně se tato obálka prostě nelíbí.. :// Ač se snažím na ní najít cokoliv pěkného. .://

    OdpovědětVymazat
  2. Tá obálka má niečo do seba... Najprv všetko splýva, no potom z nej vystupuje postava. Geniálne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sa na knižku teším a aj obálka sa mi páči :) Trochu netypická, ale krásna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně někdo, komu se tahle obálka taky líbí. :D Nevím, co proti tomu všichni mají. :D Na originál to nemá, já ji mám navíc v tom paperbackovém vydání s červenou obálkou a Sabou, která je prostě skvěla, ale tohle se mi taky moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)