neděle 21. července 2013

Posuď knihu podle obalu (15)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Město z kostí
Autor: Cassandra Clare
Datum vydání: srpen 2013
Nakladatelství: Knižní klub

Oficiální anotace:
Když se patnáctiletá Clary Frayová vydá do newyorského klubu Pandemonium, vůbec netuší, že se stane svědkyní vraždy a vstoupí tak do světa lovců stínů, bojovníků, kteří mají svět chránit před démony. A už z něj nevystoupí, protože její život se převrátí vzhůru nohama... Co je Clary vlastně zač? Kde se vzaly její schopnosti? A jsou pro ni spíš prokletím, nebo požehnáním? Zábavná, odvážná a neotřelá fantasy slibuje svým čtenářům strhující čtení, s nímž nebudou chtít přestat.


Moje hodnocení: Obálka prvního vydání této knihy byla velmi žhavým tématem. Ani mě se moc nelíbila a i po zhlédnutí téhle obálky zastávám názor, že ta originální je nejlepší. Ale možná je to tím, že nemám novou obálku zažitou a tak mě trochu bije do oči. Prostě mi tahle obálka moc nesedla, hlavně ten rámeček kolem a město v pozadí mi nepřijde vůbec reálné, připomíná umělé krabice.

5 komentářů:

  1. Podľa mňa je táto varianta omnoho krajšia ako tá, čo ste mali predtým... ten Jace na obálke vyzeral čudne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt. :D Ale zase jsem si svým způsobem na tu starou obálku zvykla a už jsem se ani nezhrozila, když jsem ji viděla. :D

      Vymazat
  2. Mě se obálka celkem líbí lepší než u Mladí fronty :D Ale musím s tebou souhlasit originální je lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Originál je většinou lepší, i když poslední době musím pochválit česká nakladatelství, kolikrát máme hezčí obálku než originál. :)

      Vymazat
  3. No podľa mňa je hocičo lepšie ako vaša 1. obálka 8D to bolo niečo strašné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)