pondělí 20. května 2013

Ze zákulisí knihovničky: Nakladatelství Ikar


Po dlouhé době se opět koukneme na zoubek mojí knihovničce. Tentokrát se zaměřím na knihy od nakladatelství Ikar, od kterého nemám moc knih, ale za to jsou moje oblíbené.




Celkem vlastním 5 knihy: (zleva)
  • Gejša - Arthur Golden
  • Jestli zůstanu - Gayle Forman
  • Talisman - Nicholas Sparks
  • Poslední píseň - Nicholas Sparks
  • Rodina z divočiny - Kobie Krügerová
Od Ikaru nemám moc knih, protože vždycky od nich narazím na romanťárny, které čtu jen občas. Mou nejoblíbenější knihou je Gejša, kterou jsem nejprve viděla jako film a moc se mi líbil, proto jsem si pořídila knížku a nebyla jsem zklamaná, možná se mi líbila víc jak film. Jestli zůstanu jsem si koupila na buxu za pakatel. Ještě jsem ji nečetla, ale jsem na ni docela zvědá, protože se mnoha lidem líbí. Talisman jsem četla zhruba před rokem, když jsem byla nemocná. Je to příjemná oddechovka od známého spisovatele, který umí výborně psát. Poslední píseň je taky od Nicholase a považuji ji zatím za nejlepší příběh, který jsem od něj četla. A poslední knihou je Rodina z divočiny, která je mojí velkou srdcovkou. Byla to moje první takhle silná kniha, kterou jsem přečetla a bylo to v nemocnici ve čtvrtý třídě.


Do budoucna bych si ráda pořídila další knihu od Nicholase Sparkse a dál už mě nic nenapadá. Abych se přiznala, ani nemám ponětí, co se v budoucnu chystá a co by mi nemělo uniknout. Budu to muset napravit. :)

3 komentáře:

  1. Gejšu jsem četla několik let zpátky a moc se mi to líbilo. A Sparkse jsem taky četla, jen trochu jiné knížky a jmenovala se Vzkaz v láhvi a myslím, že to bylo i zfilmované.

    OdpovědětVymazat
  2. Jestli zustanu by som si prečítala 8)
    Poslednú pieseň som videla sfilmovanú 8)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)