neděle 12. května 2013

Posuď knihu podle obalu (7)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Loď mezi hvězdami
Autor: Beth Revis
Datum vydání: 2012
Nakladatelství: CooBoo

Oficiální anotace:
Sedmnáctiletá Amy se přidala ke svým rodičům coby „zmrazený pasažér“ na vesmírné lodi Universum a čekala, že se probere na nové planetě o tři sta let později. Nemohla tušit, že její spánek skončí o padesát let dříve a ona se octne ve zcela novém světě mezi hvězdami, ve světě, který si žije podle vlastních pravidel. Amy si brzy uvědomí, že její probuzení nezpůsobilo jen selhání počítače. Někdo z pár tisíců obyvatel vesmírné lodi se ji pokusil zabít...



Moje hodnocení: Je to už dlouho co se tahle kniha objevila na českých pultech. Dokonce už je vydaná celá třídílná série. Ale až teď jsem začala knihu číst, přestože ji mám doma už od Vánoc. Vybrala jsem ji proto, že má nádhernou obálku. Líbí se vám obálka na obrázku? Věřte mi, že když dostane 3D rozměr a knihu držíte naživo v ruce, obálka je tak třikrát krásnější. Nejde tam ani tolik o ty postavy, která dělají pěkný doplněk, ale nejvíce mě zaujmou hvězdy. Už od mala se ráda dívám na hvězdy, i když nepoznám ani Velký vůz, ale vymýšlím si svoje souhvězdí, a tady je spousta hvězd - lahoda pro mé oko - a barvy, které jsou na obálce zvolené, jen podtrhnout dojem a nasadí knize pomyslnou třešničku na dortu.

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. :)