čtvrtek 2. května 2013

Knihy za měsíc duben 2013

Héj hej, vítáme další měsíc - tentokráte květen - léto se pomalu, ale jistě blíží! A mám tu ještě jednu povinnost (vlastně dvě), než budu moct zaklapnout dveře za dubnem. Konečně se nám udělalo hezky, tedy aspoň na pár dní. Mně sluníčko hned zvedlo náladu a cítím se více nabytá energií. Doufám, že nás čeká jen hezké počasí.


Za duben jsou rozšířila svojí knihovnu o 7 kousků. Jsem za ně strašně ráda, protože na všechny knihy jsem se moc těšila a chtěla jsem si je už delší dobu přečíst.

Od nakladateství Fragment, jsem si nechala poslat na recenzi Nepřítel mého nepřítele, na blogu si můžete přečíst mou recenzi. Na knihu jsem se těšila už od doby, kdy vyšla, ale dostala jsem se k ní až teď. Mám ráda Katčiny styl psaní, píše fakt skvěle, takže pokud je někdo, kdo od téhle české spisovatelky nic nečetl, měl by to napravit! A druhou knihou je třetí díl Stefanových deníků, o kterých nevím, co si mám myslet. Uvítala bych, kdyby se ve vyprávění objevili scény, které známe ze seriálu, ale přijde mi, že právě těmto scénám se tvůrci vyhýbají, což je škoda.

Dále tu máme jako recezní výtisk Setkání s duchem. Na tuhle knížku jsem narazila dávno, i v originále mě zaujala a byla jsem velmi ráda, že se objevila na českých pultech. Jde o příjemnou, veselou oddychovku, která vám zvedne náladu. Jsem z ní nadšená a těším se na další díly! Také jsem si vyžádala pokračování Upířích deníků - Druhá šance a Fantom. Konečně jsme se zbavili nechutných kitsune a děj se vrátil do "normálu". Na Druhou šanci už jsem zveřejnila recenzi a Fantoma momentálně čtu, ale nemůžu se dohrabat konce, ale snad to dneska dočtu.

No a přicházejí na řadu knihy, které jsem si koupila (respektive jsem to měla v úmyslu, ale nakonec mi je zaplatila mamka, je úžasná). Knihy stály 80Kč, prostě jsem je tam nemohla nechat. Ještě když jsem si Ty proti mně chtěla dlouho koupit. Takže až dočtu Fantoma, tak se vrhnu na tuhle knížku a snad se mi bude líbit. :)

5 komentářů:

  1. Pěkné přírůstky :)) Mezi nebem a zemí je výborná kniha :)

    OdpovědětVymazat
  2. Supeer! :)
    Ducha mám taky doma, na knížku jsem zvědavá!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mezi nebem a zemí si musím někdy pořídit a pro Ještě než umřu se vypravím do knihovny. Super kousky jsi si pořídila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mezi nebem a zemí ti můžu jen doporučit. Mně se moc líbila, je vtipně napsaná a doufám, že tě čtení bude bavit tolik jako mě. :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)