neděle 14. dubna 2013

Posuď knihu podle obalu (6)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Strážkyně králových tajemství
Autor: Michelle Diener
Datum vydání: 17.4.2013
Nakladatelství: Domino

Oficiální anotace:
Vzácný drahokam. Královský dvůr plný intrik. A tajná úmluva, v níž se za pravdu platí příliš vysoká cena...
Malířka Susanna Horenboutová se vyhřívá v přízni královny a dvorních dam, které si nesmírně oblíbily její působivé portréty. Slunné dny však skončí ve chvíli, kdy se vynoří postava z její dávné minulosti a zavleče Susannu do nebezpečné hry, která by mohla vyústit až ve válku s Francií. A všechny intriky se točí kolem ztraceného králova diamantu nesmírné ceny...

Susanna a její snoubenec John Parker jsou odhodláni zjistit, kdo vzácný drahokam ukradl. Riskují při tom nejen své postavení, ale také život, protože pouhý krůček za nimi se pohybuje zkušený nájemný vrah. Cesta za nalezením pravdy je znovu zaplete do nelítostných dvorských intrik, dovede je ponurým labyrintem podzemních chodeb až do věznice Fleet, aby nakonec stanuli tváří v tvář protivníkovi, který se vskutku nezastaví před ničím.


Moje hodnocení: Asi na první pohled oko zaujmou šaty, které se mi hodně líbí. Jsou jednoduché, ale jsou hezky zdobené a vypadají velmi dobře. I font písma je dobře zvolený, ale asi bych vynechala to zdobené "K", nechala bych ho normální jako zbytek názvu, protože mi přijde, že se kryje se šaty.

2 komentáře:

  1. Tiež ma hneď zaujali šaty 8)

    OdpovědětVymazat
  2. O tejto knihe som ešte nepočula, ale vyzerá veľmi dobre a obálka je krásna :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)