úterý 2. dubna 2013

Knihy za měsíc březen 2013

Už je zase na čase otočit list v kalendáři a přivítat nový měsíc. Já doufám, že jste si užili Velikonoce o trochu líp než já - byla jsem v posteli a potila teplotu. Já doufám, že se co nejdříve dočkáme pořádného jara, protože nesnáším tohle střídavé počasí a taky se těším, až budu moct vyrazit s knížkou na zahradu a číst a vyhřívat se na sluníčku. Za březen jsem do své sbírky ukořistila 6 knih. A to jsem si nechtěla žádnou novou pořizovat, protože jsem především chtěla přečíst knihy, které mám doma a zatím jsem je nečetla.

Jako první jsem si pořídila Magie zabíjí, vlastně tuhle jsem si chtěla doopravdy pořídit, protože Kate Daniels mám hodně ráda, a těšila jsem se až si přečtu další díl. Knihu už mám přečtenou a v brzké době můžete očekávat recenzi, která bude zajista pochvalná, protože jsem z knihy nadšená a v napětí očekávám další díl.
Další knihou je Dvojí spravedlnost, kterou jsem si pořídila na bazoši tak jako pátý díl Kate. Sice jsem nečetla ještě ani ten první díl a nemám doma ani ten druhý, který si musím dokoupit, ale za tu cenu jsem si knížku musela pořídit. A na sérii Alfa a Omega jsem hodně zvědavá.

Nenávist až za hrob je poslední knihou, kterou jsem si koupila na bazoši. Knihu už mám přečtenou a na blogu si můžete přečíst recenzi. No nejsem z knihy nějak odvařená, ale snad další díly budou lepší.
A od nakladatelství Domino jsem dostala k recenzi pátý díl od Richelle Mead Stíny, který mě mile překvapil a brzy se těšte na recenzi. Můžu s klidem říct, že jsem si čtení užila a konec byl hodně napínavý a máme se v šestém díle na co těšit.

Poslední dvě knihy jsem si koupila od VeEe, když rozprodávala svou knihovnu. Hru lží už jsem přečetla a nevím, co na ni říct. Přijde mi jako dobrý průměr, dokonce ani seriál mě nijak nenadchl. Ženu v černém jsem ještě nečetla, chystala jsem se na ni, ale pak jsem šla do kina na Hostitele, a teď čtu i knížku. Prostě jsem byla Hostitelsky naladěná. :)





2 komentáře:

  1. Noční lovci sú super 8) Mám doma 1. diel, ale určite sa chystám dokúpiť si zvyšok 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Dvojí spravedlnost je skvělá kniha ♥ :).. Noční lovce jsem ještě nečetla, ale brzo se do nich pustím, chybí totiž druhý díl, takže ho nejdřív musím koupit :).. Jinak skvělé knihy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)