sobota 2. března 2013

Ze zákulisí knihovničky: Nakladatelství BB/art



Vpořadí už čtvrtý článek do nepravidelné rubriky, teď už na novém blogu. Dnes se podíváme na zoubek knihám od nakladatelství BB/art. První kniha, kterou jsem si od nakladatelství pořídila, byl první díl k Roztomilým malým lhářkám, které se mi moc líbí, ale knihy by mohly vycházet s menšími prodlevami, když celá série má asi 12dílů.




Dohromady mám 7 knih: (zleva)
  • Jak začíná láska - Meg Cabot
  • Virus - Kathy Reichs
  • Roztomilé malé lhářky (1-3) - Sara Shepard
  • Andělé noci - Lili St.Crow
  • Jezdci časem - Alex Scarrow
Od mojí oblíbené autorky Meg Cabot se můžu pochlubit knihou Jak začíná láska, které nepatří mezi moje nejoblíbenější, ale není to špatné čtení. Taky bych všem doporučila Virus od Kathy Reichs, který je super. Není to jen o příběhu, ale navíc se něco nového dozvíte, sama nechápu, proč jsem si ještě nepořídla druhý díl. Výborná série Roztomilé malé lhářky, která se líbí i mojí kamarádce, která vůbec nečte, ale do lhářek se začetla a moc se jí líbí. Andělé noci je zvláštní knížka teda spíš styl, kterým je napsaná. Hodně lidem se líbí, ale mě až tak nenadchla a nijak nespěchám, abych si pořídila druhý díl, i když si ho chci pořídit, nemám ráda rozečtené série. Poslední v řadě Jezdci časem je dobrá kniha, škoda, že neplánují vydání dalších dílů, protože bychom si to zasloužili a já bych si je ráda přečetla.



Do budoucna bych si ráda pořídila více knih od Meg Cabot, četla jsem jich pár, ale většinou jsem je měla půjčené z knihovny. Taky pokračování lhářek a Virusu a taky jsem zapomněla na další knížky od Kathy Reichs.

2 komentáře:

  1. Jezdce časem teď mají v Levných knihách - 2 díly. Škoda, že další už nebudou :( Včera jsem psala BB artu a odpověděli mi, že další vydávat nebudou proto, že na trhu knihy nebyly úspěšné.. Tak třeba kdyby viděli, že je o ně zájem, tak se jednou dočkáme..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)