neděle 1. září 2013

Posuď knihu podle obalu (20)


Nedělní meme, které má pod palcem Syki. Cílem je vybrat si jednu knihu a ohodnotit její obálku, jak na mě zapůsobila jestli se mi líbí/nelíbí. Budu ráda, když se také zapojíte a napíšete svůj názor.


Název: Tajemství Elly a Michaela
Autor: Jessica Sorensen
Datum vydání: listopad 2013
Nakladatelství: Domino

Oficiální anotace:
Chtěla se stát někým jiným. A on chtěl, aby zůstala stejná jako dřív…
Ella dříve nosila srdce na dlani, bylo jí všude plno a zvysoka kašlala na všechna pravidla. Pak ale nastoupila na vysokou a udělala za dřívějším životem tlustou čáru. Stala se z ní nová Ella, která dělá, co se od ní čeká, je smířlivá a pečlivě skrývá všechny své problémy. Jenomže se blíží prázdniny a Ella nemá kam jet. Leda domů. A tam hrozí, že všechno, co v sobě tak pečlivě pohřbila, znovu vyplave na povrch. Zvláště když vedle bydlí Michael.
Je chytrý, sexy a sebevědomý. Dokáže se Elle dostat pod kůži jako nikdo jiný. Ví o ní všechno, zná její nejtemnější tajemství. Odjakživa ji miloval a teď je odhodlaný probudit v ní znovu takovou Ellu, jaká byla dřív. A je ochoten pro to udělat cokoli...
Moje hodnocení: Na první pohled se mi obálka strašně moc líbila. Ale jak na ni koukám dýl a dýl, vidím více a více nedostatků. Font písma je úžasný, ten se mi líbí pořád. Ale ta modelka tam leží, jak na smrtelný posteli a ten kluk se s ní loučí. Kdybych si nepřečetla anotaci, tak bych si myslela, že je to o někom, kdo umírá. Že se vůbec nejedná o zamilovaný román. Každopádně jsem na knížku zvědavá a třeba na živo bude obálka vypadat líp. :)

6 komentářů:

  1. Mně se obálka moc nelíbí. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se zase obálka líbí, ale vůbec mě ta anotace nezaujala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Jsem zaregistrovaná, ale moc se v něm neorientuji a vůbec ho neovládám. :D

      Vymazat
    2. Je to jednoduché, len si na to treba nájsť čas a naučíš sa to za hodinku :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. :)